Dáte přednost steakům nebo svěžímu jarnímu menu?

autor: | Bře 8, 2018 | Akční nabídky, Inteligentní domácí spotřebiče

Dáte v rámci tradičně pořádaného Kulinářského večera á la carte přednost steakům nebo svěžímu jarnímu menu? 

Rezervujte si své místo včas, uskuteční se pouze ten termín, na který se vás přihlásí víc.

21. 3. 2018 – PŘÍPRAVA STEAKŮ
– Rumpsteak s máslovými fazolemi
– Steak z hovězího krku s hříbkovou omáčkou a zeleninovými kroketkami
– Hovězí steak ze svíčkové podávaný s husími játry na portském víně doplněné pommes gratin
– Ovocný piškot s pařížským krémem

……..

27. 3. 2018 – JARO, VÍTEJ K NÁM
– Ředkvičkový salát s čerstvými bylinkami doplněný filetkem matjesa
– Řezy hřbetu selátka podávané na soté z mladé mrkvičky a doplněné bramborovým špízkem
– Jehněčí kolínko s hráškovým pyré a domácím chlebem ze slunečnice
– Jablkový pudink s cukrářskými piškoty a vanilkovou pěnou

Těšit se můžete na exkluzivní kulinářský zážitek a novinky ze světa vysoké gastronomie.

Chcete se dozvědět více? Kontaktujte nás!


Mohlo by Vás zajímat!