Zvítězí u Vás v dubnu netradiční sváteční menu nebo klasika v podobě steaků?

| Dub 1, 2018 | Inteligentní domácí spotřebiče, Novinky, Zveme Vás

Zveme Vás na dubnové kulinářské večery á la carte!

Kulinářský večer „á la carte“ je určen všem, kteří chtějí rozšířit své vědomosti v oblasti přístrojů Miele, se kterými již mají zkušenost. Díky aktivnímu zapojení do přípravy menu si můžete vyměnit své poznatky o kulinářském umění, získat další cenné kuchařské rady od renomovaných šéfkuchařů a ochutnat špičková vína z vinoték Miele. Pomůžeme Vám naučit se pracovat s parní troubou, kombinovanou parní troubou, indukcí a dalšími přístroji, aby pro Vás vaření přestalo být povinností a stalo se radostí. Zaměříme se na přípravu 4chodového menu, servis pokrmů, prostření stolu, abyste si užili výtečné chutě pokrmů připravených v našich přístrojích. Naším cílem je připravit pro Vás nezapomenutelný kulinářský zážitek. Darujte voucher svým blízkým a dopřejte jim tento příjemný večer jako dárek!

Abychom vám mohli nabídnout co nejširší výběr, připravili jsme pro vás několik různých menu. Bude záležet především na vás, kterému menu a kterému termínu dáte přednost. Uskuteční se však pouze vaření s minimálním počtem 8 účastníků. Je to tedy na Vás!

Zvítězí u Vás v dubnu netradiční sváteční menu nebo klasika v podobě steaků?

Á la carte 10.4.2018 – Na pátek i na svátek

  • Sušené vepřové caré s lístky salátu a bylinkovým dresinkem
  • Bramborové noky s hřiby a mladým špenátem s vločkami parmezánu
  • Telecí líčka na víně se šťouchaným bramborem
  • Pudink z čerstvých jablek doplněný cukrářskými piškoty

NEBO

Á la carte 17.4.2018 – Příprava steaků

  • Hanger steak s omáčkou z pečeného česneku
  • Flank steak s restovanými fazolkami a slaninou
  • Pfeffersteak se zeleným pepřem, podávaný s pečenými bramborami
  • Piškotový terč s levandulovou esencí, jahodovým tartarem a pěnou z bílé čokolády

Na vaše speciální přání jsme předběžně připravili také kulinářský večer á la carte s veganským menu. Tentokrát to bude však zcela ve Vašich rukou. Navrhli jsme pro vás těchto 6 chodů, sami si vyberte, které 4 chody si připravíme. Termín vaření bude také záležet na Vašich návrzích a uskuteční se jen tehdy, pokud se zúčastní alespoň 8 osob. Pokud tedy víte o skupince 8 veganových nadšenců, může být toto vaření speciálně pro vás. Ale samozřejmě i jednotlivci jsou vítáni. Více informací na tel. 543 553 112.

Veganské menu

  • Rajčatový salát s kokosovou smetanou
  • Misopolévka s mořskou řasou
  • Lilkové curry s rýží basmati
  • Mangoldové bulgureto
  • Bramborové noky s hřiby a mladým špenátem
  • Mrkvový dortík s banánovým krémem

Přihlášky můžete provádět online prostřednictvím formuláře nebo telefonicky přímo na tel. 543 553 111-113.  Nejdříve si prosím zakupte voucher přes náš e-shop a jeho číslo následně vyplňte do online přihlášky přes odkaz ‚Termíny a přihlášky‘.   

Minimální počet účastníků kulinářského večera je 8 osob. Pokud by se kurz nenaplnil, včas Vám dáme vědět o jeho zrušení a přesunut

Chcete se dozvědět více? Kontaktujte nás!


Mohlo by Vás zajímat!

 

Oslavte s námi 90 let německé kvality a zkušeností

Více

Zvítězí u Vás v dubnu netradiční sváteční menu nebo klasika v podobě steaků?

Více

Myčky nádobí Miele ProfiLine: Rychle, flexibilně a hospodárně

Více

Dáte přednost steakům nebo svěžímu jarnímu menu?

Více

Kurzy vaření s Miele

Více

Á la carte 27. 2. 2018 – Masopust zůstal za dveřmi

Více

Užijte si předváděcí vaření s Miele!

Více

Pračka se sušičkou Miele vítězem dTestu!

Více

Užijte si lednové předváděcí vaření s Miele!

Více

Miele Center Vlášek v Hradci Králové

Více